Montage Team Mb

 📍Farimagsvej 31 8700 Horsens

 📞 26 19 55 55

V Floors

 📍Langmarksvej 69, 3. sal. 1 8700 Horsens

Wulff Tagpap&Gulve

 📍Houmannsgade 42, 1. sal. th 8700 Horsens

 📞 42 80 74 98

 📍Fjordparken 105 8700 Horsens

📞 22 67 22 91

Tømrerfirmaet Viking Byg

 📍Smedetorvet 6, st. sal. 8700 Horsens

 📞 24 78 43 36

Jysk Gulvteknik

 📍Carl Plougs Vej 16 8700 Horsens

Tw Byggeri ApS

 📍Vejlevej 1 8700 Horsens

Deconord

 📍Thorsgade 13, 1. sal. 8700 Horsens

 📞 42 91 25 18

 📍Nederbyen 15 8700 Horsens

 📍Højmarksvej 28 8700 Horsens

Gulvmand i Horsens

Hvad gør gulvmanden? Gulvmanden er en professionel, der installerer gulvbelægningsmaterialer som f.eks. fliser, laminat, vinyl, tæpper osv. Hvad gør han? Han installerer dem. Hvor meget tager han for det?

 Gulvmanden er en uafhængig entreprenør, der har specialiseret sig i installation af gulvbelægningsmaterialer. De sælger ikke noget og leverer ikke tjenester til andre. De installerer kun gulvmaterialer. Det betyder, at de bliver betalt, når deres arbejde er udført.

Gulvmanden er blevet et almindeligt syn på byggepladser i hele landet. De rengør gulve, fejer skraldespande, tørrer spild op og sørger generelt for at holde orden.

 De ligner måske en almindelig kontorrengøringsmand, men de er faktisk en meget dygtig håndværker, der bruger deres færdigheder til at bygge gulve til huse, kontorer og andre bygninger.

Når en gulvmand bliver ansat, skal han have en arbejdstilladelse. Dette er et meget vigtigt dokument, og det er vigtigt, at du tager dig tid til at sikre dig, at du har en licens.

Den bedste måde at finde en gulvmand på er at spørge en betroet ven eller et familiemedlem. Dette skyldes, at han eller hun kender en gulvmand, som han eller hun kan anbefale dig.

Hvis du leder efter en gulvmand i den by, hvor du bor, er der mange hjemmesider, hvor du kan søge efter gulvmænd i byen. Disse hjemmesider kan hjælpe dig med at finde en gulvmand, som du kan hyre.

gulvmand

Få 3 gratis tilbud på gulvmand arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din gulvmand opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle gulvfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.