Fruergaard Larsen A/S

 📍Lyngbyvej 11, 1. sal. 2100 København Ø

 📞 48 24 12 98

OS Entreprise

 📍Ny Carlsberg Vej 14, st. sal. th 1760 København V

 📞 38 60 01 96

Dansk Arkitektur Center

📍 Bryghuspladsen 10 1473 København K

 📞 32 57 19 30

Go Estate A/S

 📍Willemoesgade 29, kl. sal. 2100 København Ø

 📞 20 16 32 10

 📍Christian II’s Allé 19, st. sal. 2300 København S

 📞 70 23 50 80

Boligeftersyn ApS

 📍Studiestræde 13D, st. sal. th 1455 København K

 📞 35 36 07 96

Byggesagkyndig i København

Hvis du har brug for at komme i kontakt med en byggesagkyndig i København, Danmark, som kan give dig oplysninger om byggebranchen i landet. Så er du kommet til det rette sted.

En byggesagkyndig er en person, der har erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen og kan give råd og vejledning om byggeprojekter.

En byggesagkyndig er en professionel, der har en dyb forståelse af byggeprocessen. Som følge heraf kan de give vejledning og råd til dem, der planlægger at gennemføre et byggeprojekt.

Byggesagkyndige tilbyder normalt en bred vifte af tjenester til forbrugeren. Disse tjenester omfatter normalt, men er ikke begrænset til:

 • Projektstyring
 • Byggestyring
 • Generelle kontrakter
 • Design og opbygning
 • Forud for byggeriet

Kvaliteten af de tjenester, som virksomheden leverer, er god. Virksomheden yder en god kundeservice og leverer et godt produkt.

Der findes ikke ét endegyldigt svar på, hvordan man finder en god byggesagkyndig. I sidste ende afhænger det af de specifikke behov i dit byggeprojekt. Nogle af de faktorer, der skal tages i betragtning, er projektets størrelse og omfang, den type byggesagkyndig, du har brug for, og dit budget.

Billig byggesagkyndige

Den bedste måde at finde en byggesagkyndig på er at bede om anbefalinger fra folk, du kender og stoler på. Når du har fået et par navne, kan du undersøge hver enkelt på nettet for at se, hvad andre har sagt om deres arbejde. Du kan også tjekke med dit lokale Better Business Bureau for at se, om der er indgivet klager over dem.

En byggesagkyndig er en person, der har stor erfaring med byggeprojekter. De vil kunne hjælpe dig med planlægningen og gennemførelsen af dit projekt.

Ovennævnte oplysninger er blot nogle få eksempler på, hvordan store byggesagkyndige kan være til gavn for os. Hvis du endnu ikke har kontaktet en ekspert, er det nu, du skal gøre det.

byggesagkyndig

Få 3 gratis tilbud fra byggesagkyndig

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på byggesagkyndige. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle byggesagkyndigfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.