Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Beck Multi

 📍Enghavevej 15 6700 Esbjerg

 📞 40 20 77 60

AL Hus og Haveservice

 📍Poppelvangen 7 6715 Esbjerg N

 📞26 15 97 91

Have & Anlæg

 📍Tømrervej 4B 6710 Esbjerg V

 📞 20 13 85 66

 📍Kystparken 111 6710 Esbjerg V

Haveglæde

 📍Vestervænget 10, Hjerting 6710 Esbjerg V

 📞 29 90 77 31

Østerbyens Haveservice

 📍Gefions Alle 21 6705 Esbjerg Ø

Djm Haveservice

 📍Karl Andersens Vej 76 6710 Esbjerg V

Ns Haveservice

 📍Torvegade 49, 1. sal. 10 6700 Esbjerg

Haveservice i Esbjerg

En have er en type tjenesteydelse, hvor kunden samarbejder med en professionel gartner om at skabe det landskab, som han eller hun har valgt. Det kan være en rigtig oplevelse for både kunden og gartneren.

Gartnere nyder tilfredsstillelsen ved at gøre noget for sig selv og deres familier. Der er en følelse af at have opnået noget og en følelse af varig tilfredshed. Værdien af havearbejde går ud over det æstetiske, da fordelene ved havearbejde ofte er vanskelige at kvantificere.

Det afhænger alt sammen af opholdets længde og af kvaliteten og variationen af din landskabspleje. Et kort besøg i det lokale havecenter eller et besøg i havecentret i dit hjemkommune kan give dig de oplysninger, du har brug for, til at vælge den rigtige lokale haveservice.

En hobby eller en passion kan være dyr. Nogle udgifter er ikke medregnet i udgifterne til havearbejde. Hvis du f.eks. lejer et lille stykke jord, skal du betale en jordleje. Normalt skal gartnere eller professionelle anlægsgartnere have et gebyr.

Det landskabspleje, du vælger, skal afspejle din personlighed, den slags have, du ønsker at skabe, og det kvarter, du ønsker at bo i. Du bør også overveje, hvilke typer planter du ønsker at bruge. Haveservice er en service, der hjælper dig med at vedligeholde din have.

Haveservice er en nem og sjov måde at give farve og liv til din have på. Ved blot at vande og gøde kan vi forvandle din have til noget, der ligner og føles som et ægte kunstværk.

Du kan opnå en række fordele, hvis du får din have beskåret professionelt af en ekspert i dit område.

Haveservice kan give dig mulighed for at:

Spar penge på vedligeholdelse af din have, især når det gælder beskæring af dine roser og andre træer.

Mindsk din risiko for komplikationer for dine planter og træer.

Gartnere, der beskærer træer og buske, bruger meget mere tid på deres arbejde, hvilket mindsker risikoen for ulykker og skader på dine planter.

En professionel haveservice fjerner ukrudt og bekæmper skadedyr, men mange gartnere finder ud af, at deres egne færdigheder er nok til at holde deres have flot. De kan hjælpe dig med at forbedre din haves udseende og følelse.

haveservice

Få 3 gratis tilbud på haveservice

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din haveopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle haveservicefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.