Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Sørens Træ og Haveservice

 📍Falkevej 21 4600 Køge

 📞 21 73 13 32

Suzannes Haver

 📍Langesvej 12 4600 Køge

Det Havemanden

 📍Sønderbjerg 3, Valløby 4600 Køge

 📞 22 72 68 28

K. T. Skov Og Haveservice

 📍Egøje Byvej 9 4600 Køge

 📞 29 60 26 79

Havekompagniet

 📍Engvangsvej 32, Strøby Egede 4600 Køge

 📞 27 15 88 56

Køge Nord Haveservice

 📍Ølsemagle Kirkevej 59 4600 Køge

 📞 20 80 83 07

Urkon ApS

 📍Køgevej 82, St Tårnby 4600 Køge

Jj Anlægsservice

 📍Kystvejen 5A, 2. sal., Strøby Egede 4600 Køge

Haveservice i Køge

Havetjenesten er en måde at skabe et miljø, der tilskynder børn til at interagere med naturen. I et haverum vil børnene blive opfordret til at være opmærksomme på havens skønhed og mangfoldighed og til at lære om det lokale miljø og naturhistorie.

Haveservice kan være nyttig til at hjælpe med følgende opgaver:

 • Beplantninger
 • Masterplaner
 • Rydde op i gården
 • Beplantninger

Haveservice er virkelig nyttig til plantning af buske og træer. Du vil kunne se, hvor planterne er placeret, og planlægge på forhånd.

Gartentjenesten kan også bruges til at hjælpe med en masterplan. Masterplaner er en fantastisk måde at give et hjem et vedligeholdelsesfrit udseende. Hvis et hus er for stort og for dyrt, kan det være svært at foretage ændringer. Masterplaner giver boligejerne mulighed for at foretage ændringer i indretning og gulvbelægning uden at forstyrre andre områder.

Haveservice kan også bruges til at rydde op i gården. Det kan være svært at få haven til at se ren ud, og havearbejde kan være en plage. Haveservice kan bruges til at hjælpe med denne proces.

Garden Service er en samling af sensorer og aktuatorer, der giver dig mulighed for at styre dine planters drift fra øjeblik til øjeblik. Vi sender dig derefter en meddelelse, når planterne er klar til at blive høstet. Du kan også tilføje brugerdefineret vanding til dine planter med Garden-tjenesten.

Der findes en række forskellige muligheder, når det drejer sig om haveservice. Du kan vælge mellem en række forskellige typer af tjenester. Du skal dog vide, hvad du er på udkig efter. For at du kan finde den rigtige service for dig, skal du vide, hvad du leder efter. Du skal tænke på følgende ting, når du leder efter din haveservice:

 • Tjenestens varighed
 • Omkostningerne
 • Kvaliteten af tjenesten
 • Kundeservice
 • Udbuddet af tjenester
 • Kapaciteten af tjenesten
 • Tilgængelighed af service
 • Den rigtige type virksomhed

Du er nødt til at tænke grundigt over disse ting. Hvis du ikke ved, hvad du leder efter, eller hvis du ikke ved, hvad du har brug for, ender du med at få en service, der ikke passer til dine behov. Du vil ende med at skulle betale mange penge for en tjeneste, der ikke passer til dine behov!

Derfor er det vigtigt at begynde at lede efter udbydere af haveservice så hurtigt som muligt. Du skal sikre dig, at du finder en service, der passer til dine behov. Du skal sikre dig, at den service, du leder efter, vil passe.

Haveservice vil give din have al den nødvendige vedligeholdelse og pleje for at holde din have i tip-top stand. Din have vil se bedre ud og føles bedre, og dit liv vil blive meget lettere. Vi sørger for, at din have ser godt ud og har det godt, og at den er sund.

På den måde kan du spare på udgifterne til at hyre en gartner eller få dem til at komme og gøre arbejdet for dig. Haven vil være i tip-top stand, og du kan have meget mere sjov i din have. Hvis du har en større have og har brug for at hyre en gartner, så er dette en god mulighed for dig. Der vil være mere arbejde forbundet med det, og du skal betale for gartneren, men du kan spare mange penge på denne måde.

haveservice

Få 3 gratis tilbud på haveservice

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din haveopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle haveservicefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.