Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Lars’ Hus- Og Haveservice

 📍Rensdyrløkken 45, Slukefter 5210 Odense NV

 📞 61 67 36 53

AMP Haveservice

 📍Kodrivervænget 67, Dyrup 5250 Odense SV

C P H Haveservice/ Carl Peter Henriksen

 📍Rughøjvej 51, Bellinge 5250 Odense SV

De Grønne Fingre
v/P. Andersen

 📍Valdemarsgade 2, st. sal. th 5000 Odense C

 📞 42 41 46 42

Jn-Haveservice

 📍Gammel Højmevej 56, Højme 5250 Odense SV

 📞 25 32 01 61

Tarup Haveservice

 📍Gudrunvænget 2, Næsby 5270 Odense N

 📞 26 12 10 18

Lars Havemand

 📍Evenvænget 3, Stige 5270 Odense N

 📞23 23 21 09

Holmstruphave
v/Vagn Andersen

 📍Holmstrupvej 24, Brændekilde 5250 Odense SV

 📞 40 38 82 25

Futuregarden.dk

 📍Windelsvej 5 5000 Odense C

 📞 22 52 61 41

Jørgens Hus og Have Service

 📍Strandvejen 50, Seden 5240 Odense NØ

 📞 66 10 72 30

Haveservice i Odense

Vi søger erfarne lokale gartnere med en passion for havearbejde, som gerne vil være med til at levere en service af høj kvalitet til lokalsamfundene med en række haveserviceydelser, herunder, men ikke begrænset til:

 • Landskabspleje
 • Fuld vedligeholdelse af haven
 • Landskabsdesign
 • Brolægning

Haveservice er et værktøj, der gør det nemt at plante og høste planter, som normalt er svære at dyrke.

Denne tjeneste giver dig mulighed for at få bonusafgrøder i en periode. Dette er en meget nyttig service for spillere, der har meget tid til at spille, da det kan hjælpe med at forlænge deres karriere lidt længere.

Haveservice er en vigtig service, der hjælper dig med at holde din have smuk, levende og sund. Vi ved, at den bedste måde at holde din have flot på er at holde den flot ved hjælp af regelmæssig pleje. Vi kan hjælpe dig ved at påtage os opgaven med at vedligeholde din have, herunder græsslåning, kantning, græstørv, beskæring og ukrudtsbekæmpelse.

Garden Service kan også være en god måde at få en professionel og billig landskabspleje, som du kan stole på. Vi kan hjælpe dig med alle dine behov for landskabspleje, herunder græsplæne, blomster, træer og planter.

Vi kan hjælpe dig med plæneservice eller plantebehov. Havearbejde kan også bruge vores maskiner til at hjælpe dig med at gøre alt arbejdet for dig.

Alle Garden Service-kunder kan drage fordel af vores viden og erfaring. Vi vil kunne hjælpe dig med alle dine behov for landskabsarkitektur og give dig den bedste professionelle rådgivning.

Haveservice er en måde at få din have til at se godt ud på uden besværet med at slå græs, luge ukrudt og gøde. Ved hjælp af vores haveredskaber kan du nemt trimme og gøde din have, så dine planter får tid til at vokse, og din græsplæne får mere tid til at forblive grøn og sund. Derefter gør vi det sidste touch ved at bruge vores haveredskaber til at klippe uønsket ukrudt tilbage.

For at sikre, at du får mest muligt for pengene, bruger vi planter, der er hjemmehørende i din region og kræver minimal vedligeholdelse. Vi tilbyder også en græsservice, der omfatter rivning, lugning og gødning for at give din græsplæne de bedste muligheder for at få et sundt og levende udseende.

Vores haveservice leveres til dig på alle ugens dage inden for en arbejdsdag efter, at din ordre er afgivet. Vi ringer til dig for at fortælle dig, hvornår din service vil blive leveret.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type skadedyrsbekæmpelse til dine behov.

Nogle problemer er meget synlige, og du vil kunne se og mærke dem, før de bliver større.

Bekæmpelse af skadedyr er ofte et problem, der opstår fra den ene dag til den anden. Man kan sige, at det er let at bekæmpe, men det er det ikke. Du kan ikke bare bekæmpe dem alle.

Skadedyrsbekæmpelse er en langsigtet proces, og du skal planlægge den. Hvis du ikke gør det, vil du måske kunne se problemet om foråret og føle behov for at handle, men du vil ikke være i stand til at gøre det.

Den bedste måde at vælge den rigtige type skadedyrsbekæmpelse til dine behov er ved at se på problemet, før du starter din service.

Havearbejde kan tage tid, men belønningen er indsatsen værd. Gartnere har større chance for at få succes end dem, der ikke gør det. Fordelene ved havearbejde er bl.a:

De sundhedsmæssige fordele ved havearbejde er indlysende, men det har også andre fordele. Der er en bred vifte af fordele, herunder mental sundhed, fitness og velvære, energi, selvværd og meget mere.

Fordelene ved havearbejde er ikke kun fysiske. Gartnere kan forbedre deres generelle følelse af velvære ved også at forbedre deres fysiske sundhed.

Havearbejde øger livskvaliteten, og gartnere kan gøre en forskel i deres samfund.

Haveejere kan have en positiv indvirkning på miljøet.

Havearbejde kan være en givende hobby og en god måde at nyde en fredelig og sund livsstil på. Men hvis du ikke er klar til at kaste dig ud i det med det samme, er der ting, du kan gøre for at komme i gang.

Overvej fordelene ved havearbejde, overvej omkostningerne, og beslut dig for, hvad der er den bedste løsning for dig.

Først skal du beslutte, hvilken type havearbejde der er bedst for dig.

Der er forskellige former for havearbejde, som du kan udføre, herunder:

 • Indendørs havearbejde
 • Udendørs havearbejde

Haveservice er ansvarlig for tilrettelæggelsen af beplantningen og andre relaterede parametre. Ud over den generelle vedligeholdelse tager haveservice også hensyn til jord- og vandbevaring, sikkerhed og overvågning af beplantningen.

Gartneren er ansvarlig for pasning af haven og for pasning af planterne. De skal også tage sig af skadedyrsbekæmpelse, gødning, vanding af planter og ukrudtsbekæmpelse. De skal også indrette haven på en måde, der er efterspurgt. Desuden skal de også tage sig af de enkelte planters specifikke behov.

haveservice

Få 3 gratis tilbud på haveservice

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din haveopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle haveservicefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.