Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på haveservice

Skal du have slået plænen?

Trænger hækken til at blive klippet?

Eller skal du have en til at luge dine bede?

Uanset hvilken opgave af disse tre du skal have udført, så skal du have fat i haveservice. Med en fast aftale på haveservice, kan du sætte dig tilbage i havestolen og nyde syntes af en velplejet og præsentable have. Hvem elsker ikke at kunne gå rundt og nyde de flotte luget bede eller kigge på den ny klippede hæk.

De fleste af os danskere arbejdet utrolig meget, og der er ofte ikke mange timer tilbage i hverdagen, når man har været på arbejde, givet ungerne mad, og de få timer der så er tilbage, skal du da ikke bruge på havearbejde. Vi syntes det er bedre at bruge tiden med sine børn eller slappe af og være klar til en ny dag, og så lade haveservice stå for alt havearbejdet. 

Haveservicefirmaer kan udføre et væld af forskellige opgaver, det kan for eksempel være hvis hækken trænger til at blive klippet, så kan de ordne det for dig til perfektion. Haveservicefirmaer udføre ofte disse opgaver:

haveservice

Få 3 gratis tilbud på haveservice

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din haveopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle haveservicefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster haveservice?

Det kan være et svært spørgmål at svare på, for prisen på haveservice svinger utrolig meget fra by til by. Men som udgangspunkt skal du forvente at betale en timepris på mellem 300 – 500 kroner pr time alt efter hvor du bor i Danmark. Men det er ikke kun hvor du bor prisen kan variere ud fra, det kommer også and på opgavens størrelse og hvor mange forskellige maskiner der skal bruges for at udføre den pågældende opgave.

Du kan dig gøre et par ting, for at sikre dig den billigeste pris som muligt. Du skal blandt andet altid indhente mere end et tilbud på din opgave. Ved at indhente flere for skellige tilbud fra forskellige haveservicefirmaer, så sikre du dig både mod at betale for meget for arbejdet, men du kan også hurtigt danne dig et overblik over hvilket prisleje opgaven skal ligge i. 

Hvilke opgaver kan et haveservicefirma udfører?

Et haveservicefirma kan udføre en bred vifte at opgaver i haven. For når det kommer til pleje af haven, så ved vi alle sammen at der er en del opgaver at tage fat på. Men bare rolig ved at alliere dig med et haveservicefirma, skal du blot nyde synet af en velplejet have året rundt. 

Vi anbefaler altid at du aftaler en fast pris på havearbejdet, så slipper du for ubehagelig overraskelser når regningen kommer. Derudover anbefaler vi også at du altid undersøger det pågældende firma på Facebook og trustpilot inden du siger ja til tilbuddet, så kan du hurtigt danne dig et overblik over andre oplevelser med firmaet.

Opgaver som haveservicefirma blandt andet kan hjælpe dig med:

 •     Lugning og ukrudtsbekæmpelse
 •     Klipning af hæk
 •     Beskæring af buske
 •     Fejning, rivning og opsamling af nedfaldsblade
 •     Fliserensning
 •     Snerydning
 •     Træfældning
 •     Græsslåning
 •     Vanding

Haveservice i hele Danmark

uanset hvor du bor i kære Danmark, så kan du finde et haveservicefirma til dine opgaver. Så hvis du også er ved at være træt af at slå græsset eller klippehækken? Så er du kommet til det rette sted, brug vores samarbejdspartner 3byggetilbud til at indhente 3 tilbud fra professionelle haveservicefirmaer. Du skal blot indtaste information om din opgave, så vil 3byggetilbud indhente tilbud på din opgave til dig helt gratis.