Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Måske har du brug for hjælp til at reparere løse fliser på badeværelset, eller måske skal du have lavet en større renovering af facaden. Uanset opgavens omfang og karakter kan en murer i Hillerød hjælpe dig med at finde den bedste løsning og udføre arbejdet professionelt og til tiden.

Når du skal finde en murer i Hillerød, er det en god idé at kontakte flere forskellige og indhente tilbud. Priserne på murerarbejde varierer nemlig meget afhængigt af opgavens art og omfang. Vær også opmærksom på, at billigst ikke altid er bedst, og at det kan betale sig at vælge en erfaren og pålidelig murer med gode referencer og et godt omdømme.

En murer i Hillerød kan blandt andet udfører:

murer i hillerød

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på murerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din mureropgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle murefirma.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Priser på murer i Hillerød

Priser på murerfirmaer i Hillerød kan variere meget. Det er umuligt at give et præcist estimat på, hvor meget en mureropgave vil koste, da det afhænger af opgavens art og omfang. Dog kan du forvente at betale mellem 200 og 600 kroner i timen for murerens arbejde, samt udgifter til materialer.

Det er en god ide at få tilbud fra mindst tre forskellige murere, så du kan danne dig et indtryk af prisniveauet i dit område. Det er også vigtigt at huske på, at det ikke kun handler om prisen, men også om kvaliteten af arbejdet. Hvis et tilbud skiller sig meget ud i forhold til de andre, er det værd at undersøge, hvorfor det er billigere.

Det kan være fristende at vælge den billigste murer, men det kan ende med at blive dyrt i længden, hvis arbejdet ikke bliver udført ordentligt. Derfor er det vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren murer, som kan levere en god kvalitet til en fair pris.

Udbedring af sætningsskader er en klassisk mureropgave

En klassisk opgave for en murer er at udbedre sætningsskader i fundamentet på bygninger. Når jorden under fundamentet rykker sig, kan det resultere i revner i facaden og andre skader. De mest almindelige årsager til sætningsskader er gravearbejde i nærheden eller fældning af store træer tæt på huset. Det er vigtigt at få repareret sætningsskader hurtigt, da de kan føre til fugt- og vandskader. Når en murer alligevel er i gang med at reparere facaden, er det en god idé at få vedkommende til at udføre en overordnet renovering, der fjerner løse lister og maling, før facaden pudses op igen.