Få 3 tilbud fra snedkerfirmaer helt gratis og uforpligtende

Skal du have bygget i snedkerkøkken? Eller har du måske en masse detaljer du gerne vil have bygget i dit drømmehus?

Så skal du helt klart allierer dig med en snedker, det kan du nemt og enkelt gøre her på siden. Du kan bruge vores samarbejdspartner, og modtage 3 tilbud fra professionelle snedker i en by nær dig. En snedker kan udføre en bred vifte af forskellige opgaver i din bolig, om det er et nyt plankebord eller måske de helt unikke træ detaljer i din bolig, så kan en snedker klare opgaven for dig. 

En snedker nu til dags, udfører utrolig mange forskellige opgaver i løbet af en dag. Det kan for eksempel være, at du skal have bygget et moderne snedker køkken til din nye bolig. Opgaver som en snedker ofte udfører:

snedker

Få 3 gratis tilbud på snedker arbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din snedker opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle snedker firmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster det at hyre en snedker?

Det er et svært spørgsmål at besvare, for det er meget forskelligt hvad en snedker koster, alt efter hvilken landsdel du bor i og hvor stor en opgave du skal have udført. Du kan dog som udgangspunkt, gå ud fra at en snedkers timeløn ligger på mellem 500 – 700 kroner i timen, alt efter hvor store en opgave det er og hvor meget kørsels der er i opgaven. 

Det er dog vigtigt at huske, at pris og kvalitet som regel hænger sammen, når det kommer til håndværker branchen. Det er vigtigt at huske, det gælder som regel for alle de forskellige brancher indenfor håndværkere. 

Hvis du ønsker at spare penge på din snedker opgave, så vil vi anbefale dig at du indhenter flere forskellige tilbud, fra forskellige snedkerfirmaer. På den måde kan du ligge tilbudene op mod hinanden, og nemt få et overblik over hvad din snedker opgave skal ligge i prismæssigt. Derudover sikre du også dig selv, mod at betale for meget for din snedkeropgave, ved at indhente flere forskellige tilbud. 

Drømmer du om et snedker køkken?

Der er rigtig mange som gerne vil have et snedker køkken i deres nybyggede eller renoverede hus. Men det kan hurtigt godt gå hen og blive en dyr investering, derfor er det igen vigtigt at du indhenter flere forskellige tilbud på din opgave. Du vil ofte kunne spare mange penge, ved at indhente flere forskellige tilbud fra snedkerfirmaer.

Et snedker køkken er kendt for at kunne holde i flere leveår, end vi mennekser kan blive. Og derfor er det da også en rigtig god grund til at vælge et til sit nye køkken. Vi vil dog også anbefale dig, at inden du takker ja til et tilbud, så bruger du lidt tid på at undersøge firmaet inde på Facebook og Trustpilot, for at se andre oplevelse med snedkerfirmaet. På den måde undgår du ubehagelig overraskelser.

Indhent gratis tilbud på din snedker opgave

Ved at bruge vores samarbejdspartner til at indhente tilbud på din snedker opgave, så slipper du selv for at skulle ringe rundt til forskellige snedkerfirmaer. Du skal blot indtaste oplysninger om din opgave, og derefter vil du modtage 3 tilbud fra professionelle snedkerfirmaer i en by nær dig, nemmere og mere enkelt bliver det ikke. 

Når du så har modtaget dine tilbud, så er det med at tjekke de forskellige firmaer ud på diverse sociale medier, og derefter beslutte dig for, hvilket tilbud du vil benytte dig af.

Hvad er forskellen på en snedker og tømre?

En snedker er bedst til de helt små detaljer og det vil typisk være møbler og diverse detaljer, som en snedker vil udfører for dig. En tømre derimod er god til alt det grundlæggende arbejde, i for eksempel at opbygge et hus, skur eller carport. En tømre vil dog også kunne lave fine detaljer, men vil ikke kunne udfører opgaven til samme perfektion som en snedker ville kunne. 

En anden vigtigt forskel på de to håndværkere, er helt klart prisforskellen. En tømre er nemlig betydelig billigere at hyre, end at hyre en snedker. Det er fordi, det arbejde en snedker skal kunne, kræver en del mere omhyggeligt arbejde og mere uddanelse end en tømre.

Det kan en snedker udfører for dig?

i gamle dage kaldte man en snedker for en træsmed, fordi han/hun kunne lave en helt masse små detaljer i træet, som en smed kan med metal. Hvis du har brug for restaurering af møbler, så er det en møbelsnedker du skal have fat på. Skal du derimod have lavet et snedker køkken, så vil de fleste snedkerfirmaer kunne løse den opgave for dig.