Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Når du skal have malet derhjemme eller på din virksomhed, er det vigtigt at overveje, hvordan prisen skal fastlægges. En god måde at starte på er ved at få en besigtigelse af en maler i Horsens, som kan vurdere opgavens omfang og give et pristilbud. Det kan være alt fra at male et enkelt værelse til en større virksomhedsbygning, der skal have en gennemgribende opfriskning.

Prisen for malerarbejde kan fastsættes på to måder, enten ved kvadratmeterpris eller timesats. En kvadratmeterpris er typisk for større opgaver, hvor man kan beregne det nøjagtige antal kvadratmeter, der skal males. En timesats er mere fleksibel og kan være en god mulighed for mindre opgaver, hvor tidsforbruget kan variere. Det er vigtigt at huske på, at prisen vil variere fra maler til maler og også afhænge af geografisk placering.

Som kunde er det en god ide at overveje, hvilken beregningsmetode der passer bedst til opgaven, og at indgå en klar aftale med maleren om prisen inden arbejdet påbegyndes.

En maler kan blandt andet udfører:

Malerforretning Lenka Knudsen ApS

 📍Tranevej 12 8700 Horsens

 📞 22 40 06 14

Egebjerg Malerfirma

 📍Gl Egebjergvej 5 8700 Horsens

 📞 61 39 94 92

Mj Service

 📍Godsbanegade 1, 2. sal. tv 8700 Horsens

Malerfirmaet Vinjeborg

 📍Risengård 5 8700 Horsens

 📞 40 64 23 45

Horsens Handyman

 📍Axelborg 9B, 1. sal. th 8700 Horsens

 📞 42 43 30 93

Harry Thordsen

 📍Sydvestvej 56 8700 Horsens

 📞 75 62 70 58

Dagnæs Malerfirma

 📍Bjerrevej 72 8700 Horsens

 📞27 10 02 05

Malerfirma Karina Nord

 📍Jessensgade 5, 3. sal. 8700 Horsens

 📞 40 26 32 47

Malerfirma Rune Kristensen ApS

 📍Galgehøj 114 8700 Horsens

maler i horsens

Få 3 tilbud på malerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømreopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle tømrefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

  • Det helt gratis at få 3 tilbud
  • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
  • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

  • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
  • Hurtig respons og opfølgning.
    Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
  • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
  • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
    Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Hvad er prisen på en maler i Horsens?

Hvis du bor i Horsens og skal have udført en maleropgave, er det vigtigt at have i mente, at prisen kan variere fra maler til maler. Som kunde kan du typisk vælge mellem timepris eller fast tilbud. Vælger du timepris, kan prisen ende med at blive højere end estimeret, hvis opgaven tager længere tid end forventet.

Prisen for en maler i Horsens ligger typisk i området mellem 250-480 kr. ekskl. moms per time, men kan variere alt efter malerens erfaring og kompetencer. Hvis maleren kører med en kvadratmeterpris, ligger den typisk på 85-150 kr. per kvadratmeter, afhængigt af opgavens omfang. Det kan være en god ide at indhente tilbud fra flere malere, så du kan sammenligne priser og finde den bedste løsning til din maleropgave.

Kunne du tænke dig hjælp fra et malerfirma?

Et malerfirma i Horsens kan hjælpe dig med en bred vifte af maleropgaver. Hvis du står overfor en opgave i et vådrum, kan en professionel maler hjælpe dig med at vælge den rette behandlingsmetode, således at du undgår skimmelsvamp og fugtproblemer i fremtiden.

En maler kan også være behjælpelig med maling af jern og metal. Dette er typisk en opgave, som kræver en ekspertise inden for den rette behandling og valg af maling. En maler vil sørge for at forberede overfladen korrekt, således at malingen binder bedst muligt og holder længe.

Uanset hvilken type maleropgave du står overfor, kan det være en god idé at kontakte et malerfirma i Horsens og høre, hvad de kan tilbyde. På den måde kan du sikre dig, at opgaven bliver udført korrekt og med et flot og holdbart resultat.

Behandlingsmetoder af vådrum

Når det kommer til behandling af vådrum, er det vigtigt at vælge den rette metode for at sikre en optimal beskyttelse mod vand- og fugtskader. Vådrummet skal være 100% vandtæt og modstandsdygtigt over for den fugtige luft, der typisk opstår i badeværelser.

Der findes forskellige behandlingsmetoder til vådrum, og det er vigtigt at vælge den rette i forhold til det pågældende materiale. Fliser kan eksempelvis behandles med en membran, som sikrer, at vandet ikke trænger igennem. En anden mulighed er at påføre en imprægnering på fliserne, som beskytter mod vand og skidt.

Hos et malerfirma kan du få hjælp til behandling af dit vådrum. Malere med erfaring og ekspertise kan rådgive om den rette behandlingsmetode, og sikre en holdbar og smuk overflade i mange år frem.

Maling af jern og metal

Maling af jern og metal kan være en udfordring for mange, da materialerne kræver en særlig behandling for at få det ønskede resultat. Derfor er det en god idé at få professionel hjælp fra en maler til at udføre opgaven.

En maler vil typisk starte med at forberede overfladen på jern- eller metalgenstanden ved at fjerne rust og gamle malingrester. Derefter vil de påføre en primer, der sikrer, at malingen hæfter bedre på overfladen, og beskytter mod fremtidig rust. Herefter kan maleren påføre maling i den ønskede farve og finish.

Maling af jern og metal kan være en god idé, når man ønsker at forny eller genoplive gamle møbler eller dekorative elementer. Det kan også være en nødvendighed, hvis jern- eller metalgenstanden er udsat for vind og vejr og dermed er rustet eller beskadiget. En professionel maler kan hjælpe med at vælge den rette malingtype og farve, der passer til formålet og giver et flot og holdbart resultat.