Få 3 tilbud på din maleropgave

Du skal ofte bruge et malerfirma  i forbindelse med istandsættelse, renovering, fraflytning eller ved et større renoveringsprojekt i huset, kontoret eller butikken. Uanset om du skal have gang i en lille maleropgave eller en større renovering, så er det altid en fordel at have en professionel maler med på linjen, der kan give dig de nødvendige råd fra start til slut, eller måske lave alt arbejdet for dig!

Når du vælger et professionelt malerfirma til din renovering eller tilbygning, så kan maleren altid komme med gode råd og vejledning til den bedste løsning. Men et malerfirma vil også kunne klare din renovering eller byggeprojekt betydelig hurtigere, end du selv vil kunne, hvis du selv skulle i gang med arbejdet.

Sidst er du også garanteret et flottere resultat og garanteret at det er de rigtige behandlinger som dine vægge og lofter har fået.

En maler kan klare rigtig mange opgaver for dig, uanset om det blot er maling af vægge eller måske opsætning af filt i hele huset. Opgaver som en maler bland andet kan udfører:

Få 3 tilbud på malerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømreopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle tømrefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Find et malerfirma i en by nær dig:

Hvad koster en maler?

Når du indhenter 3 tilbud på din maleropgave, så vil maleren komme ud og besigtige din opgave. Hvor han/hun ofte vil måle eller spørge dig om antal kvadratmeter huset er på eller opgaven. Derefter vil maleren regne sin pris ud fra dine kvadratmeter. Prisen på malerarbejdet kommer and på mange forskellige ting, nogle af dem er materialepriser. omfanget af opgaven og hvilken type opgave det er du ønsker lavet. Opgavens pris vil ofte nemlig ikke være den samme, om du skal dit træværk i forhold til, hvis du skal have malet væggene i køkkenet. 

De forskellige malerfirmaer i Danmark tager typisk en ens pris for materialer, da de ofte bestiller deres materialer samme sted. Udover det så vil du ofte kunne finde malerfirmaer som har forskellige kvadratmeter priser. 

maler

Forvent en timepris på mellem 300 – 500 kroner ex moms pr time

En af de få ting der kan variere fra malerfirma til malerfirma, er timeprisen som du betaler pr time for en maler. Alle malerfirmaer har nemlig selv ret til at bestemme deres timepris på deres medarbejder. En normal timepris for en maler ligger på omkring 350 kroner ex moms pr time. En malermester regner deres timepris ud på baggrund af lønudgifter, materialer, administration og kørsel m.m. Derudover så udregner malermester også med i timelønnen eller prisen, hvor stor en andel han selv skal kunne tjene på det udførte arbejde, hvilket kan variere utrolig meget fra malerfirma til malerfirma. 

Få et fast tilbud fra en maler

Når du har indhentet 3 tilbud på din opgave fra en maler, så vil du ofte få en fast pris på opgaven, hvor alle materialer, timer osv er regnet medregnet. Det er altid en fordel at få en fast pris på sin opgave, uanset hvilken håndværker man skal bruge, da du så ved hvor meget opgaven vil koste for dig at få lavet. Imodsætning til hvis det er på timeløn, så vil det ofte kunne svinge utrolig meget i forhold til pris. Det er altid utrolig svært at gennemskue om det er et fair og rimeligt tilbud du har fået fra en maler, hvis du kun indhenter 1 tilbud på din maleropgave. Derfor anbefaler vi også at du bruger 3byggetilbud til at indhente 3 tilbud på din maleropgave, så du hurtigt og nemt kan vurdere om prisen er den rigtige. Vi anbefaler også altid at du går ind på trustpilot og ser anmeldelser af malerfirma inden du siger ja til dit tilbud, så du har en indikation om det er nogle malere der laver kvalitet. 

Sådan udregner en maler en pris?

Hvis du har hyret en maler til at kigge på din opgave, så vil han/hun formentlig komme forbi for at se på opgaven, inden de kan afgive et tilbud til dig. Det giver dig også god mulighed for at vurdere om det er en ordentlig maler, du har inviteret.

 • At besigtige opgaven
 • Måle opgaven op i kvadratmeter
 • Undersøge væggens og loftets overflader
 • Snakke om hvilke behandler du ønsker

En maleren kan som regel ikke gå i gang med at male med det samme, da der ofte skal spartles, slibes eller tapetseret m.m inden.

Når maleren har været forbi dig for at se på opgaven, så vil du modtage et tilbud, der er beregnet ud fra hvad i har aftalt under besigtelsen, samt hvad maleren mener er nødvendigt for at få et flot slut resultat. Det er dog ikke altid nødvendigt at maleren kommer forbi for at se på opgaven, hvis det for eksempel er en mindre opgave, hvor der skal males vinduer eller døre, så kan han bede dig sende nogle billeder af emnet og udefra det give dig en pris på opgaven. 

maler

En maler kan blandt andet hjælpe dig med?

 • Maling af lofter 
 • Maling af vægge
 • Lakering af træværk, vinduer og døre
 • Opsætning af filt eller tapet
 • Spartling af dine vægge eller lofter
 • Slibning af overflader inden næste behandling

Hvordan opnår jeg det bedste malerresultat?

Det er nok ikke løgn, når jeg siger at alle drømmer om et nymalet hjem, hvor alle vægge og lofter bare står og stråler! Men for at det skal lykkes for dig, så er der nogle som du skal være opmærksom på inden, du takker ja tilbuddet fra maleren. Vi har derfor fundet en masse gode råd, så du har mulighed for at få det bedste resultat hjemme i din bolig. Disse råd kan du bruge uanset om du skal have malet stuen, huset, lejligheden eller butikken m.m. 

Tænk over disse ting, inden maleren kommer på besøg?

 • Altid gør dig tanken om, hvad det er du ønsker der bliver lavet, og hvordan du gerne vil have det skal se ud, når maleren er færdig. 
 • Altid fortæl maleren, hvis du har en deadline. Så han kan planlægge sit arbejde ud fra din tidsplan.
 • Forventningsafstem med maleren inden du takker ja til han/hun tilbud.
 • Når du indhenter tilbud fra forskellige malerfirmaer, så skal du altid have dit tilbud på mail eller skriftligt, så undgår du ubehagelig overraskelser. 
 • Find ud af om malerfirmaet rydder op for sig selv, så du ikke står med en kæmpe bunke skrald når de forlader pladsen/huset.
 • Lav en skriftlig aftale om at i gennemgår arbejdet sammen, når malermester mener de er færdige med opgaven. Det giver dig chancen for at få rette småfejl.
 • Når maleren er færdig med sin opgave, så aftal med ham/hende at der bliver efterladt en lille slat maling af det der er brugt. Så har du altid mulighed for at plette noget hvis du skulle lave en skramme. 
 • Aldrig betal maleren før arbejdet er færdigt og godkendt.