Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Hvis du er på udkig efter en professionel maler i Kolding, så er du kommet til det rette sted. Det kan være, at du har brug for hjælp til at male dit hus, eller at du vil have malet dine vægge indendørs. Uanset hvilken type maleropgave du skal have udført, så kan du finde en maler i Kolding, som er klar til at hjælpe dig.

På denne side finder du en liste over malerfirmaer i Kolding, som du kan kontakte for at få et tilbud på din maleropgave. Priserne kan variere fra maler til maler, så det er en god ide at sammenligne priser og ydelser, inden du vælger en maler til din opgave.

En professionel maler kan hjælpe med mange forskellige opgaver, herunder maling af vægge, loft og træværk, spartling og filtning. Malere kan også hjælpe med behandling af vådrum og maling af jern og metal.

Så hvis du har brug for hjælp til at løse en maleropgave i Kolding, så kan du finde den rette maler på denne side. Kontakt et malerfirma i Kolding i dag for at få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

En maler kan blandt andet udfører:

Den “Bette” Maler
v/ Djina Stub

 📍Holbergsparken 36, Seest 6000 Kolding

 📞 24 45 22 40

Malerfirmaet Hans Henrik Jensen

 📍Svanemosevej 38, Vonsild 6000 Kolding

 📞 40 44 86 95

Malerfirmaet Lars Erik Drescher

 📍Jovavej 8 6000 Kolding

 📞 23 45 84 31

Malernes Aktieselskab Kolding A/S

 📍Smedegade 5 6000 Kolding

 📞 75 50 88 44

Malerfirmaet Vagn Poulsen A/S

 📍Vejlevej 131C 6000 Kolding

 📞75 56 90 13

Lund & Nielsen ApS

 📍Istedvej 20 6000 Kolding

 📞 60 64 39 13

Malermester Morten Buchholdt Lund

 📍Stubdrupvej 71, Stubdrup 6000 Kolding

 📞20 25 29 37

Mn Maler

 📍Låsbygade 104 6000 Kolding

 📞 22 73 92 08

Malerfirmaet Ib Kristensen og Søn A/S

 📍Haderslevvej 106B, st. sal. 6000 Kolding

 📞 28 10 98 21

Noes Malerfirma

 📍Sankelmarkvej 19 6000 Kolding

 📞 42 78 55 50

maler i kolding

Få 3 tilbud på malerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømreopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle tømrefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Prisen på en maler i Kolding?

Når du skal have udført en maleropgave i Kolding, er det vigtigt at have styr på prisen. Som regel vil en maler i Kolding tage en timepris på omkring 250-480 kr. ekskl. moms. Derudover skal du forvente materialeudgifter.

Det kan være en god idé at få flere tilbud fra forskellige malerfirmaer, da prisen kan variere afhængigt af timeprisen. De fleste malerfirmaer i Kolding vil komme hjem til dig for at se på opgaven og give et uforpligtende tilbud på opgaven.

Husk at spørge ind til, om prisen inkluderer eventuelle ekstraomkostninger, såsom transport og materialeudgifter. De fleste malerfirmaer i Kolding vil give et fast tilbud på din maleropgave, så du kender den fulde pris, inden arbejdet påbegyndes.

Hvilke maleropgaver kan en maler klare?

En professionel maler kan hjælpe med en lang række forskellige maleropgaver, både indendørs og udendørs. Udover maling af vinduer kan en maler også hjælpe med maling af vægge, lofter og træværk. En maler kan også hjælpe med opsætning af tapet eller glasvæv samt spartling af vægge og lofter.

Derudover kan en maler også påtage sig mere specifikke opgaver såsom maling af trappeopgang, paneler, døre og vinduesrammer. En maler kan også hjælpe med at renovere gamle og nedslidte overflader, såsom trapper og vinduer, ved hjælp af forskellige teknikker og materialer.

Det er vigtigt at huske på, at en professionel maler har den nødvendige uddannelse og erfaring til at levere et flot og holdbart resultat, og derfor kan det være en god idé at kontakte en maler, hvis man ønsker at få udført malerarbejde af høj kvalitet.

Maling af i forvejen malede vinduer?

Malerens forarbejde er følgende: At rengøre vinduerne så støv, snavs og fedtpletter er fjernet Slibe vinduerne med sandpapir og fjerne slibestøv Spartle vinduerne så sømhuller og ujævnheder er væk, afsluttes med en slibning Påføre grunding for at sikre en god vedhæftning Slutter af med endnu en slibning og fjerner slibestøvet

Når forarbejdet er gjort, så er det tid til at male vinduerne. Det anbefales at male med en pensel for at opnå den bedste finish. En god idé er at starte med at male kanterne, og derefter fylde ind med bredere strøg. Malerens fokus vil være at undgå dryp og striber, og at male jævnt og pænt.

Efter første lag maling er tørret, så gentages processen, og der males et andet lag. Det er vigtigt, at første lag er helt tørt, inden det næste påføres, da det ellers vil give en ujævn overflade.

Når andet lag er tørt, så kan eventuelle småfejl rettes op på med en fin pensel. Sidst men ikke mindst, så vil maleren rydde op efter sig, og sørge for at vinduerne er klar til brug igen.

Opsætning af glasvæv eller glasfilt

Opsætning af glasvæv eller glasfilt kan være en udfordrende opgave, og derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en professionel maler. En maler vil starte med at påføre væv-lim på væggen med en langluvet malerrulle. Efter et par minutter sættes den første bane op, og der trykkes vævet fast med en spartel af enten plast eller gummi. Den næste bane skal støde op til den første, og der må ikke være en overlapning. Når alle baner er sat op, skæres overskydende glasvæv eller glasfilt væk med en skarp hobbykniv. Maleren vil hele tiden kontrollere, om alt er i lod. Med en professionel maler er du sikret et flot resultat og en korrekt opsætning, som holder i mange år.