Fru Hansens Malerfirma

 📍Lundvej 33, Troestrup 9500 Hobro

 📞 28 19 50 11

 📍Koldbæksvej 30 9500 Hobro

 📞 60 17 38 63

Tina-Maler

 📍Ølsvej 3 9500 Hobro

 📞 22 20 96 10

Fjordens Maler

 📍Vester Alle 20 9500 Hobro

 📞 23 20 53 54

Hobro Malerfima

 📍Bundgårdsvej 2, Nr Onsild 9500 Hobro

 📞 20 12 45 34

Malerfirmaet Bundgård & Lykke

 📍Smedevej 2 9500 Hobro

 📞 98 52 46 00

 📍Herredsvejen 175, Nørheden 9500 Hobro

 📞41 28 65 99

Malerfirma Palle Sundby

 📍Jernbanegade 1D, 1. sal. tv 9500 Hobro

 📞20 61 97 20

 📍Bundgårdsvej 2, Nr Onsild 9500 Hobro

Hørby Malerfirma

 📍Drosselvej 21, Hørby 9500 Hobro

Maler Og Multihåndværker
v/René Nüchel

📍Tværmarksvej 29, Hvilsom 9500 Hobro

Maler i Hobro

Er du på udkig efter en kompetent og professionel maler i Hobro? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har været den mest foretrukne maler i Hobro i flere år og har udført mange forskellige opgaver i lokalområdet.

Vi kender byen ud og ind og er bekendt med de lokale byggeforhold. Derfor er vi bedre rustet end nogen anden til at give dig den bedst mulige rådgivning om, hvordan du får mest muligt ud af vores arbejde – og de bedst mulige resultater.

Vi ved, hvor meget det betyder at levere et kvalitetsarbejde til tiden, og du kan stole på, at vi altid leverer det bedst mulige resultat. Vi er klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt i Hobro.

Vi har mange års erfaring med maling i Hobro. Når du får os som din maler i Hobro, får du et firma med mange års erfaring.

En malerservice er en virksomhed, der leverer malerservice. Disse tjenester kan omfatte maling af det indvendige eller udvendige af et hjem, et kontor eller en anden bygning.

Kvaliteten af de tjenester, som organisationen leverer, er fremragende. De tilbyder en række forskellige tjenester, der opfylder deres kunders behov. De er lydhøre over for deres klienters behov og bekymringer. De yder et højt niveau af kundeservice.

Før du hyrer en maler, er det vigtigt at overveje, hvilken type projekt du har brug for at få udført. Nogle malere specialiserer sig i bestemte typer projekter, f.eks. udvendig maling eller indvendig maling. Andre malere er måske mere generalister og kan udføre en række forskellige typer projekter. Det er også vigtigt at overveje projektets størrelse, når du vælger en maler. Nogle malere kan måske kun udføre små projekter, mens andre måske kan udføre store projekter.

Nogle af fordelene ved en maler er, at han kan ændre en genstands farve eller udseende, beskytte genstanden mod skader og forbedre genstandens udseende.

En maler er ansvarlig for at påføre maling på overflader i et hus eller en bygning. Dette kan omfatte vægge, lofter, beklædning og døre. En maler kan også forberede overflader til maling, f.eks. ved at slibe dem eller påføre primer.

maler

Få 3 tilbud på malerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømreopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle tømrefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Find et malerfirma i en by nær dig: