Malerforretning Lenka Knudsen ApS

 📍Tranevej 12 8700 Horsens

 📞 22 40 06 14

Egebjerg Malerfirma

 📍Gl Egebjergvej 5 8700 Horsens

 📞 61 39 94 92

Mj Service

 📍Godsbanegade 1, 2. sal. tv 8700 Horsens

Malerfirmaet Vinjeborg

 📍Risengård 5 8700 Horsens

 📞 40 64 23 45

Horsens Handyman

 📍Axelborg 9B, 1. sal. th 8700 Horsens

 📞 42 43 30 93

Harry Thordsen

 📍Sydvestvej 56 8700 Horsens

 📞 75 62 70 58

Dagnæs Malerfirma

 📍Bjerrevej 72 8700 Horsens

 📞27 10 02 05

Malerfirma Karina Nord

 📍Jessensgade 5, 3. sal. 8700 Horsens

 📞 40 26 32 47

Malerfirma Rune Kristensen ApS

 📍Galgehøj 114 8700 Horsens

Maler i Horsens

Leder du efter en maler til at hjælpe dig med dit malerprojekt? Horsens er et godt sted at finde en god maler. Byen Horsens ligger i Danmark, og det er hovedbyen i Horsens Kommune.

Horsens er et fantastisk sted at bo, og det er også et fantastisk sted at finde en maler. Der er mange malere i Horsens, og de kan hjælpe dig med dit malerprojekt.

En malerservice er en virksomhed, der leverer malerservice til virksomheder og boligejere. En maler skaber kunst ved at påføre maling på en overflade.

Kvaliteten af de tjenester, som virksomheden leverer, er meget god. De har stor erfaring med at håndtere forskellige typer projekter, og de er altid villige til at hjælpe deres kunder på alle mulige måder.

Hvilken type maler du vælger, bør afhænge af dine behov. Hvis du har brug for en maler til et mindre projekt, f.eks. maling af et rum i dit hjem, kan du vælge en mindre, lokal maler. Hvis du har brug for en maler til et større projekt, f.eks. maling af en erhvervsbygning, bør du måske vælge en større, national maler.

Nogle af fordelene ved at male er at skabe et behageligt og afslappende miljø, at udtrykke sig kreativt og at forbedre humøret. Maleri kan også være terapeutisk, idet det giver en mulighed for at frigøre følelser og lindre stress.

En maler er ansvarlig for at blande maling og forberede overfladerne til maling samt for at rydde op bagefter. De kan også være ansvarlige for at vælge og bestille forsyninger og holde styr på lagerbeholdningen.

Når du er færdig med servicen, vil maleren bede om din tilladelse til at udføre de sidste opgaver. Hvis du er tilfreds med arbejdet, kan du give ham grønt lys.

maler

Få 3 tilbud på malerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømreopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle tømrefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Find et malerfirma i en by nær dig: