Malerfirmaet KD Elite Aps

 📍Digtervejen 11d 9200 Aalborg SV

 📞 50368488

Malerfirma Ove Pedersen & Søn ApS

 📍Holger Trydes Vej 1 9400 Nørresundby

 📞 40 98 42 58

Nordjysk Træ Malerafdeling ApS

 📍Sundsholmen 37 9400 Nørresundby

 📞 98 28 22 42

 📍Godthåbsgade 52 9400 Nørresundby

 📞 25 14 16 35

Utt-Bouet Peter Larsens Malerfirma

 📍Forbindelsesvejen 135 9400 Nørresundby

 📞 28 29 95 53

Aalborg Spartel & Maler

 📍Bondropsgade 14A 9400 Nørresundby

 📞 61 45 67 73

Malerspand

 📍Mejsevej 7 9400 Nørresundby

 📞98 17 43 53

Y.M. Malerfirma

 📍Hvorupvej 49 9400 Nørresundby

 📞 98 12 36 86

Malerfirma Flemming Larsen

 📍Vestergade 31, 1. sal. th 9400 Nørresundby

 📞 98 19 31 63

Maler i Nørresundby

Uanset om du har et enkelt rum, der trænger til et nyt lag maling, om hele dit hjem i Nørresundby skal renoveres, eller om du ønsker at udsmykke et nybyggeri, et kontor eller andre lokaler i Nørresundby, kan en lokal maler og dekoratør hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat til en pris, der passer til dit budget.

Det kræver detaljeret forberedelse og planlægning at bruge en maler og dekoratør, når det drejer sig om visse områder, der skal males, og før arbejdet påbegyndes, skal du undersøge, hvor lang tid det tager, og om det passer ind i dine egne planer.

Og det er ikke kun et spørgsmål om at male dine vægge; der vil sandsynligvis være døre, lofter, træværk, fodpaneler, arkitraver, gesimser og mange andre områder, der skal males,

En malerservice er en virksomhed, der leverer malerservice til privatpersoner og virksomheder. Malerservice kan omfatte indvendig og udvendig maling samt andre tjenester som f.eks. højtryksvask, farvning og lakering.

Kvaliteten af de tjenester, som virksomheden leverer, er fremragende. De tilbyder en bred vifte af tjenester, der er designet til at opfylde deres kunders behov. De er altid villige til at gå den ekstra mil for at sikre, at deres kunder er tilfredse med de tjenester, de modtager.

Den bedste måde at vælge den rigtige type maler på er at spørge dine venner eller familie om anbefalinger. Når du har en liste over potentielle malere, kan du undersøge hver enkelt maler online eller ved at ringe til deres kontor. Du bør også bede hver maler om et tilbud, så du kan sammenligne priserne.

Nogle af fordelene ved at male er, at det kan friske et rum op, give farve og liv til et rum og få et rum til at føles mere personligt. Det kan også være en form for selvudfoldelse og kan være terapeutisk.

En maler er ansvarlig for at male bygninger og andre konstruktioner indvendigt eller udvendigt. De forbereder overflader ved at rengøre dem, fjerne gammel maling og foretage eventuelle nødvendige reparationer. De vælger også den rigtige maling, pensler og andre materialer til at udføre arbejdet.

 

maler

Få 3 tilbud på malerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømreopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle tømrefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Find et malerfirma i en by nær dig: