Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Næstved er en by med mange dygtige malere, der kan hjælpe med enhver maleropgave. Om du skal have malet dit hus indvendigt eller udvendigt, eller om du skal have malet enkelte vægge eller træværk, kan en maler i Næstved være behjælpelig.

Prisen på malerarbejde afhænger af opgavens størrelse, type og omfang. Malerfirmaer i Næstved kan tage en timetakst på mellem 200 og 500 kr. eller fastsætte prisen efter antal kvadratmeter. Det er vigtigt at indhente flere tilbud for at finde den bedste pris og den maler, der passer bedst til opgaven.

En maler kan også hjælpe med forbehandlingen, grundbehandlingen og færdigbehandlingen af træværk både indendørs og udendørs. Derudover kan en maler også hjælpe med maling af loft, trappeopgange, vægge og andre overflader.

Hvis du har brug for hjælp til malerarbejde i Næstved, kan du kontakte lokale malerfirmaer eller bruge en tjeneste som 3byggetilbud til at indhente tilbud fra flere forskellige malere.

En maler kan blandt andet udfører:

Malerfirmaet Hans Larsen Næstved ApS

 📍Erantisvej 49 4700 Næstved

 📞55 72 35 86

Jørn Johansen A/S

📍Fjordvangen 6, Stenbæksholm4700 Næstved

 📞 55 56 33 53

Malerfirmaet Poul Erik Larsen

 📍Pilevej 8 4700 Næstved

 📞 40 41 18 80

Per Olsen

 📍Grundtvigsvej 22 4700 Næstved

 📞 40 57 55 77

Sonny’s Maler Service

 📍Houmannsvej 10 4700 Næstved

 📞 52 88 20 70

Malermester J. Schmidt

 📍Kildemarksvej 45 4700 Næstved

 📞 60 94 77 80

Maler Thomson

 📍Snerlevej 76 4700 Næstved

 📞28 35 08 20

Højmarks Malerfirma

 📍Runestenen 45 4700 Næstved

maler i næstved

Få 3 tilbud på malerarbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømreopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle tømrefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

  • Det helt gratis at få 3 tilbud
  • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
  • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

  • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
  • Hurtig respons og opfølgning.
    Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
  • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
  • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
    Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang

Når du vælger en maler i Næstved

At vælge den rigtige maler i Næstved kan være en udfordring. Der er mange faktorer at overveje, herunder pris, kvalitet og pålidelighed. Det er vigtigt at vælge en maler, der er erfaren og har den nødvendige ekspertise til at udføre dit projekt til din tilfredshed.

Når du vælger en maler i Næstved, er det også en god ide at tjekke anmeldelser fra tidligere kunder. Du kan også spørge venner og familie efter anbefalinger. Det kan give dig en god indikation af malerens kvalitet og pålidelighed.

Det er også vigtigt at tage hensyn til prisen. En maler i Næstved kan tage forskellige priser, så det er en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige malere. Du kan også bede om et fast tilbud eller en m2-pris for at få en ide om, hvad dit projekt vil koste.

En dygtig maler i Næstved vil også kunne give dig rådgivning om farver og design. Du kan få hjælp til at vælge de rigtige farver til dit hjem eller din virksomhed, så det passer perfekt til din stil og personlighed.

Uanset hvad dit projekt er, kan en maler i Næstved hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat og give dig et professionelt finish, der vil holde i mange år fremover.

En maler hjælper også med beskyttelse

En maler er ikke kun specialist i at male vægge, men kan også hjælpe med at beskytte bygningen. En maler kan hjælpe med at reparere små skader i murværket eller med at give træværket en god overfladebehandling, så det holder længere og ser flottere ud. Derudover kan maleren også hjælpe med at behandle gulve indendørs.

Maleren er med til at holde bygningen i god stand ved at spotte skader, der bør rettes op på. Det nytter nemlig ikke at male oven på noget, der har huller eller vandskader. Maleren kan derfor hjælpe med at sikre, at fundamentet er på plads, før der lægges et lag af maling i forskellige farver. Det er derfor en god idé at alliere sig med en maler, der både har erfaring og ekspertise i at male og beskytte bygninger.

Rådgivning på farver

En maler er ikke blot en håndværker, men også en rådgiver på farvekombinationer og design. Som professionel er en maler uddannet i at vurdere, hvilke farver der passer sammen, og hvilke der vil give det bedste resultat. Derfor kan du altid forhøre dig hos din maler i forhold til, hvilken farve der vil passe bedst på din væg eller dit træværk.

Når du skal have malet dit hjem eller din virksomhed, kan det være en god ide at tage en snak med din maler om farvekombinationer og design, så du kan opnå det ønskede resultat. En maler kan give dig gode råd om farvevalg, så du kan få en flot og sammenhængende farvepalette i dit hjem eller på din virksomhed.

Så hvis du har brug for hjælp til at vælge farver og design i forbindelse med dit malerprojekt, så kan en maler i Næstved rådgive dig og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.