BK NORD A/S

 📍Hobrovej 431 9200 Aalborg SV

 📞 96 34 52 50

AK 83 Arkitekter A/S

 📍Skibbrogade 5, 1. sal. th 9000 Aalborg

 📞 98 11 62 77

Arkitekterne Bjørk & Maigård ApS

 📍Gasværksvej 30C, 2. sal. 9000 Aalborg

 📞 98 16 88 66

Fluxus

 📍Bakkelygade 36 9400 Nørresundby

Gravity Studio

 📍Møgelmosevej 11 9310 Vodskov

 📞 22 93 34 37

Bygbart

 📍Kidholm 20 9310 Vodskov

 📞 61 77 44 74

Sternkopf Consulting & Development

 📍Fyrkildevej 49, 1. sal. tv 9220 Aalborg Øst

Arkitekt Line Nørskov

 📍Gammel Hasserisvej 165 9000 Aalborg

 📞 25 20 03 88

Pehrsson

 📍Strandvejen 152, st. sal. 4, Hou 9370 Hals

AH Venndt

 📍Anne Maries Vej 19 9000 Aalborg

 📞 98 12 22 70

Henrik Hansen

📍Blomsterskrænten 56 9400 Nørresundby

 📞 20 85 47 78

Nordjysk Arkitektkontor

📍Uldalsvej 2C 9400 Nørresundby

 📞 22 44 49 92

Arkitektfirma i Aalborg

En arkitektvirksomhed er ansvarlig for at hjælpe kunderne med at designe og planlægge byggeprojekter og føre tilsyn med byggeprocessen for at sikre, at projekterne bliver bygget efter planen. Arkitekter yder også typisk ekspertrådgivning om overholdelse af bygningsreglementet og spørgsmål om zoneinddeling.

En arkitektvirksomhed designer og planlægger bygninger og konstruktioner. Mange virksomheder tilbyder arkitekttjenester på websteder, som du kan besøge. Her kan du få mere at vide om virksomheden og dens tjenester. Du kan også læse kundeanmeldelser og få en fornemmelse af virksomheden.

Når du har fundet et firma, som du tror, du gerne vil bruge, kan du kontakte dem og aftale en konsultation. Under konsultationen kan du drøfte dine idéer og krav med virksomheden. Desuden vil de kunne give dig et overslag over projektets omkostninger og hvor lang tid det vil tage at gennemføre det.

Alle arkitektvirksomheder tilbyder forskellige tjenester. Nogle af de standardtjenester, som arkitektfirmaer tilbyder, omfatter dog arkitektonisk design, byggeledelse og projektkoordinering.

Virksomheden tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder arkitektur, ingeniørarbejde, projektledelse, byggeledelse og indretning.

Kvaliteten af de tjenester, der leveres af disse organisationer, er fremragende. Personalet er meget venligt og hjælpsomt. De yder en fremragende kundeservice. Organisationen er meget ren og velorganiseret.

Find en billig arkitekt 

Når du skal vælge en arkitektvirksomhed, skal du dog tage hensyn til nogle faktorer som virksomhedens størrelse, den type projekter, de typisk arbejder med, deres beliggenhed og deres honorarer.

Nogle af fordelene ved et arkitektfirma er, at de kan give dig en professionel service, hjælpe dig med at spare penge på dit projekt og hjælpe dig med at undgå problemer under byggeprocessen.

Disse virksomheder vil tilbyde en ny tjeneste, en online designtjeneste, og de vil bruge flere online værktøjer til at markedsføre og levere tjenesten. Disse virksomheder har flere fordele i form af deres eksisterende kundebase og deres beliggenhed.

Den skal dog overvinde nogle betydelige udfordringer for at gøre tjenesten til en succes. Alt i alt mener jeg, at disse virksomheder er meget effektive.

arkitekt

Få 3 gratis tilbud fra arkitekter

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din arkitekt opgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle arkitektfirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.