Få 3 tilbud på din tømre opgave

En tømre kan klare dit fleste opgaver for dig, når det handler om konstruktion og træarbejde, men også hvis du for eksempel skal have bygget et skur eller en terrasse i haven. Tømrer arbejder ofte med en bred vifte af opgaver, der kan spænde alt fra nybyggeri til renoveringer eller tilbygninger. Opgaver som en tømre kan udføre er eksempelvis:

En tømrer er derfor den rette partner til dit byggeprojekt, hvis du ønsker professionel sparing, der kan renoverer din lejlighed eller dit hus, bygge et skur i haven eller måske udskifte dit gamle klikgulv i lejligheden eller huset. Du kan som regel også komme i kontakt med malere, murer, vvser m.m med hjælp fra din tømre, hvis du skal have udført en større renovering eller bygget et nyt hus. 

Få 3 tilbud i dag på din opgave fra professionelle håndværkere her.

Få 3 gratis tilbud på tømrearbejde

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømreopgave. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle tømrefirmaer.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad er prisen på tømrearbejde?

Der er ret tit stor prisforskel på tømreopgaver, det er der fordi at prisen som regel svinger utrolig meget fra tømrefirma til tømrefirma. Og netop derfor anbefaler vi også altid, at du indhenter 3 tilbud på din opgave, så du er sikker på ikke at betale overpris for din renovering. Der er ofte ret stor forskel på hvad tømremester tager i timeløn i forhold til en anden tømremester. 

En tømres timepris ligger ca. på 400 kr ex moms pr time. 

Når du har indhentet dit tilbud hos 3byggetilbud, så vil tømremester komme forbi og besigtige opgaven og herefter enten give dig et mundtligt eller skiftligt tilbud på netop din opgave og hvor lang tid opgaven ca. vil tage at lave. 

De fleste tømre i dagen Danmark giver ikke et tilbud på timeløn, det vil ofte være et fast tilbud. Så du også ved det nøjagtige beløb som dit projekt løber op i når opgaven er færdig. Det er meget vigtigt at du husker at få et tilbud på skrift, inden du lader din tømre gå i gang med din opgave, ellers kan du risikere at der vil blive lagt flere gebyrer oveni det mundtligt aftalte beløb. Derfor anbefaler vi altid at man for et tilbud på mail og derefter godkender prisen hvis det er den rigtige for dig.

Få en fastpris på din opgave

Du vil som regel altid få en fast pris på din opgave, hvis det er en større renovering eller konstruktion der skal laves. Det kan dog også ske at du vil få et tilbud på timeløn fra en tømre, hvis det er en mindre opgave eller hvis det er en besværlig opgave som er svær at udregne timeforbrug af. Uanset så husk at få dit tilbud på skrift. I dag er en tømres timeløn 400 kroner i timen eks moms. 

Hvis du får en fast timepris på din opgave, så altid be om at få et prisoverslag hvis du ikke får det i første omgang, så du har en indikation af hvor meget det formentlig vil løbe op i kroner og øre. Du kan også sagtens finde tømrefirmaer som tager mindre end 400 kroner i timen, men husk på at pris og kvalitet som regel hænger sammen, også i tømrebranchen. 

tømre

Pris og kvalitet hænger sammen

Som i så mange andre håndværker fag eller andre brancher, så hænger pris og kvalitet sammen. Derfor er det også vigtigt at tænke på, at det ikke altid er den billigeste håndværker som er den rette at vælge, hvis man ønsker tømrearbejde at høj kvalitet! 

Det bedste du kan gøre inden du siger ja til dit tilbud, er at gå ind og finde anmeldelser af håndværker firmaet og se hvad andre skriver om dem og ud fra det, så kan du vælge om det er den tømre du ønsker at bruge. 

Desuden er det også en stor fordel, hvis du finder ud af følgende:

 • Kommer tømreren til tiden eller kommer de for sent?
 • Kommer firmaet og retter det, du ikke er tilfreds med?
 • Bruger tømrefirmaet de aftalte materialer til opgaven?
 • Overholder tømrefirmaet den aftalte deadline på projektet?
 • Virker tømrefirmet som nogle ordenlige mennesker?

Du bør overveje kraftigt at en lav timeløn nok ikke gøre den store forskel, hvis du alligevel skal have nogle andre tømrere til at rette de fejl som den billige tømremester ikke ville rette. 

Hvis du derimod vælger en tømremester med gode anmeldelser på trustpilot eller en tømremester som har gode anmeldelser på håndværker.dk, så vil du ofte også få udført et professionelt stykke arbejde, som overholder alle krav og regler og som du vil syntes er rigtig flot lavet. 

Find en tømre i en by nær dig:

Eksempler på tømreopgaver:

Lægning af klikgulv

Opsætning af gipsloft

Opsætning af gipsvægge

Gulvlægning

Afmontering af brændeovn

Lægning af trægulv

De 10 bedste tømrerfirmaer i danmark 2022

 1. Den bette tømre
 2. Tybjerg Byg ApS
 3. TL Byg A/S
 4. Pallisgaard A/S
 5. Skjøtt Tømrer og Snedker ApS
 6. Wood Entreprise ApS
 7. Tømrerfirmaet Andreas Bierlich
 8. Sundbyg.dk
 9. Snedkeriet KBH
 10. Skanska Danmark A/S