Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

5/5

Når du leder efter en tømrer eller et tømrerfirma i Vejle, kan det være en udfordring at finde den rette til opgaven. Derfor kan det være en fordel at søge hjælp her, hvor vi har samlet de bedste tømrere i Vejle og deres kontakt oplysninger.

Uanset om du skal have bygget en ny carport, have renoveret dit badeværelse eller blot have opsat en gipsvæg, så kan en tømrer i Vejle hjælpe dig med at få opgaven løst til din tilfredshed.

Tømrere i Vejle arbejder med en bred vifte af opgaver inden for tømrerfaget, og de har erfaring med både store og små projekter. Du kan altid regne med at få professionel rådgivning og vejledning fra en tømrer i Vejle, så du er sikker på at få den optimale løsning til din bolig.

En tømre kan blandt andet udfører:

Få 3 gratis tilbud fra tømrere i Vejle

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på din tømre opgave.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

 • Det helt gratis at få 3 tilbud
 • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
 • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

 • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
 • Hurtig respons og opfølgning.
  Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
 • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
 • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
  Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.
tømrere i Vejle

Hvad koster en tømrer i Vejle?

Sådan som det også gælder for andre steder i Danmark, så varierer prisen på en tømrer i Vejle afhængig af opgaven, firmaet og materialer m.m. Prisen kan også afhænge af, hvad andre tømrere i området tager for deres arbejde. Derfor er det en god idé at indhente tilbud fra flere tømrerfirmaer, så du kan sammenligne priser og finde den bedste løsning til din opgave.

Når det kommer til større opgaver, er det som regel en fordel at få et tilbud på en fast pris, mens en fast timepris kan være en fordel ved mindre projekter. Den typiske timepris for en tømrer i Vejle ligger på omkring 400 kr. ex. moms.

Tømreren kan hjælpe med mange forskellige opgaver, lige fra renovering af boligen til opførelse af træterrasser, opførelse af tilbygninger og meget mere. Når det kommer til at få lavet et nyt køkken eller badeværelse, kan tømreren også være behjælpelig med at rådgive og give inspiration, så du får den optimale løsning i forhold til din bolig og dine behov.

Hvilke opgaver laver en tømrer?

En tømrer kan udføre mange forskellige opgaver i forhold til både nybyggeri og renovering af eksisterende boliger og bygninger. Nogle af de opgaver, som en tømrer kan hjælpe med, inkluderer at bygge træterrasser, carporte, tilbygninger og skure, samt opsætning af gipsloft og gipsvægge. Tømreren kan også hjælpe med renovering af køkkener, badeværelser og andre rum, samt tage sig af tagrenovering og facaderenovering. Derudover kan tømreren også hjælpe med at udføre snedkerarbejde som f.eks. fremstilling og montering af vinduer og døre, samt reparation af trapper og gulve.