Modtag 3 gratis tilbud

Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på din byggeopgave.

Ved at indhente flere tilbud, kan du sammenligne priser

og dermed sikre dig at du ikke betaler for meget. 

Skal du have afmonteret din brændeovn?

Ønsker du en pris på afmontering af brændeovn?

Når vinteren kommer og der bliver koldt og trist udenfor, så er det altid noget helt specielt at tænde op i brændeovnen og hygge foran hele familien. Dog er der mange der vælger af afmontere brændeovnen, efter at Miljøstyrelsen oprettede en skrotpræmie. Det betyder altså at hvis du vælger at afmontere din brændeovn, så vil du kunne få op til 2000 kroner for din gamle brændeovn fra staten.

De fleste tømrefirmaer kan afmontere din brændeovn.

Her i indlægget kan du læse meget mere om, hvad det koster at få afmonteret sin brændeovn, derudover vil du også finde meget mere ud af, hvorfor du kan få en præmie for at få afmonteret din brændeovn.

afmontering af brændeovn
5/5

Få 3 gratis tilbud på afmontering af brændeovn

Vi samarbejder med 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og enkelt kan indhente 3 gratis tilbud på afmontering af brændeovn. Og så vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud fra 3 professionelle firmaer som kan afmontere din brændeovn.

Se herunder hvordan 3byggetilbud fungere?

Hvorfor anbefaler vi 3byggetilbud?

  • Det helt gratis at få 3 tilbud
  • Du kan bestille et tilbud på under 5 minutter
  • Du for 3 billige tilbud på din opgave

Enterprisegaranti?

Hvis du vælger at bruge 3byggetilbuds enterprisegaranti, så er altid sikret for op til 35.000 kr. i tilfældet af at der skulle ske uoverensstemmelse med håndværkeren. 

Vi anbefaler altid man tilvælger enterprisegarantien, så du er sikret mod eventuelle fejl eller mangler.

Hvad siger andre om 3byggetilbud?

  • Vi har et fantastisk godt samarbejde med 3 Byggetilbuds konsulent Jimmi Jensen. Altid god service.
  • Hurtig respons og opfølgning.
    Der blev hurtigt fundet tilbud og er fuldt ud tilfreds
  • Dygtige og søde servicemedarbejdere der holdt fint i hånden gennem processen. Jeg fik hurtigt kontakt med 3 elektrikere og blev gald og tilfreds med det hele. God oplevelse, kommer til at bruge dem igen!
  • Meget positiv oplevelse. Fik 3 tilbud dagen efter. Fik Tilstandsrapport, El rapport og energimærkning lavet i løbet af en uge til 7900 kr.
    Vil bruge 3 byggetilbud.dk en anden gang.

Hvad koster afmontering af brændeovn?

Vi kan desværre ikk give dig en fast pris på, hvad det vil koste at få afmonteret din brændeovn, da prisen ofte afhænger af mange forskellige faktorer. Prisen på at få afmonteret din brændeovn afhænger ofte af, hvilken type skorsten din brændeovn har. Fordi skorstenrøret går igennem taget, og det hul skal naturligvis lukkes igen når brændeovnen er afmonteret. 

En god fingerregel er at du skal regne med at afmontering af en stardart brændeovn koster fra 5.000 kroner og op efter. 

Hvis du ikke har lyst til at ringe rundt til forskellige firmaer for at få en pris på afmontering af din pejs, så kan du med fordel bruge vores samarbejdspartner 3byggetilbud. Der skal du blot indtaste lidt information om din opgave, og så vil de indhente 3 tilbud til din opgave helt gratis og uforpligtende. 

Få tilskud til afmontering af din brændeovn?

De fleste vil elske at høre, at de kan få tilskud til at få afmonteret brændeovnen. Men det kan du altså også, hvis din brændeovn er fra før 1995, så kan du altså få et tilskud på 2.215 kr. Er brændeovnen nyere end 1995, så vil du kunne få et fradrag på mellem 500 – 2000 kroner igennem boligjobordningen. Der er altså ingen undskyld hvis du ønsker at få afmonteret brændeovnen. 

Få den bedste pris på afmontering af brændeovn

Vi alle ønsker at få den bedste pris, uanset opgaven. For at få den bedste pris på din opgave, er der et par ting du bør overveje. Du skal for eksempel altid indhente flere forskellige tilbud fra forskellige firmaer. Det kan du gøre ved at ringe rundt til firmaer og få tilsendt et tilbud. Det er dog tidskrævende, hvis du ikke har tid til det, så kan du med fordel bruge 3byggetilbud.dk, de vil helt gratis og uforpligtende indhente 3 gratis tilbud til din opgave. 

Afmontering af skorsten til brændeovn

Afmontering af skorsten til en brændeovn kan være en kompleks opgave, der kræver særlige færdigheder og udstyr, og det er normalt bedst at overlade arbejdet til en professionel skorstensfejer eller VVS-tekniker.

Afmontering af skorstenen indebærer normalt at demontere rørføringen og beskyttelsespladen og derefter fjerne selve skorstenen fra taget eller bygningen. Der kan også være behov for at tætne eller forsegle taget eller bygningen, hvor skorstenen var monteret, for at forhindre vandindtrængning eller andre problemer.

Prisen for afmontering af skorstenen kan variere afhængigt af forskellige faktorer, såsom skorstensmaterialet, størrelsen på skorstenen, placeringen og omfanget af arbejdet, der skal udføres. Generelt kan priserne for afmontering af skorstenen variere fra et par tusinde kroner til flere titusinde kroner.

Det er vigtigt at vælge en professionel og erfaren skorstensfejer eller VVS-tekniker til at udføre arbejdet, da skorstensafmontering kan være farligt og kræver specialuddannet personale. En professionel vil også være i stand til at inspicere skorstenen og afgøre, om det er nødvendigt at udføre yderligere reparationer eller vedligeholdelse af taget eller bygningen efter afmontering af skorstenen.

Kan man få tilskud til nedtagning af brændeovn og pejs?

Ja, det er muligt at få tilskud til nedtagning af brændeovne og pejse i visse tilfælde. Nogle kommuner i Danmark tilbyder tilskud til fjernelse af gamle brændeovne og pejse, da de kan være en kilde til forurening og sundhedsproblemer på grund af partikelforurening.

Derudover kan der også være muligheder for at få tilskud gennem energispareordninger eller miljøprogrammer, afhængigt af hvor du bor og hvilken type opvarmning du ønsker at erstatte din brændeovn eller pejs med.

Det er en god idé at undersøge mulighederne for tilskud i din lokale kommune eller ved at kontakte en energirådgiver for at få mere information. Der kan også være krav til nedtagning og bortskaffelse af brændeovne og pejse for at opfylde lokale miljøregler, så det er vigtigt at undersøge dette inden nedtagning.

Læs også:

Du kan have brug for at afmontere din brændeovn, hvis du ønsker at erstatte den med en ny model, eller hvis du har brug for at flytte den til et andet sted. Afmontering kan også være nødvendig, hvis ovnen er blevet beskadiget eller har brug for reparation.

Hvis du har erfaring med VVS- og installationsarbejde, kan du muligvis afmontere din brændeovn selv. Det er vigtigt at sikre sig, at du følger producentens anvisninger nøje og tager alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at undgå skader på ovnen eller på dig selv.

Hvis din brændeovn er blevet installeret professionelt, er det sandsynligt, at den også skal afmonteres professionelt. Det kan også være nødvendigt at afmontere ovnen professionelt, hvis den er blevet integreret i din skorsten eller ventilationssystem.

Efter afmontering af din brændeovn skal du sørge for at bortskaffe den korrekt. Dette kan omfatte at genanvende metaldele og sørge for, at brændbart materiale fjernes sikkert. Du kan kontakte en professionel affaldshåndteringsvirksomhed for at få hjælp til bortskaffelse af din brændeovn.